Bug? Cannot see connected port types.

Forums General Discussion Bug? Cannot see connected port types.

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  guyboots_thunderbro 9 months, 1 week ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #2394

    guyboots_thunderbro
    Participant

    If you hover over the port for an input or output value, and it’s not connected to anything, can you see in a tooltip the type of that port. “Object,” “GameObject,” “String”, etc.

    However, if that port has been connected to another node, you no longer see a tooltip describing that port’s type when you hover over it.

    I’m not sure if that’s a bug, an oversight, or if the information is moved somewhere else in the GUI and I haven’t seen it yet.

    Sorry for all the posts/bug reports!

    #2396

    Gavalakis
    Keymaster

    Hey,

    No problem about the posts!

    This is actually done by design in a way to minimize UI clutter. The gist is that if a port is connected, then you probably already know what type it is, but I see what you mean 🙂 . I can easily make the type name appear even if the port is connected however.

    Join us on Discord: https://discord.gg/97q2Rjh

    #2397

    guyboots_thunderbro
    Participant

    […]The gist is that if a port is connected, then you probably already know what type it is, but I see what you mean 🙂 .

    I think it’s because I use a lot of custom types the names can sometimes be vague, so sometimes I feel the need to double check myself. I can see what you mean though by saying that I should already know about the types. 🙂

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.